servicii foto

Fotografie de portret

În fotografia de portret profesională nu există oameni care nu sunt fotogenici!

Fie că ești director, patiser șef sau medic, clienții tăi doresc să te cunoască, iar tu știi că prima impresie contează!

 

Acest serviciu este utilizat îndeosebi de către companii, persoane cu funcții de conducere și antreprenorii care doresc fotografii profesionale ce le pot utiliza pe site-urile web al afacerii, pe platformele sociale, pentru CV-uri, pentru articole în presă etc.

 

Desigur sunt și persoane care apelează la o ședință foto de portret pentru colecția lor personală.

 

O fotografie de portret profesională în domeniul de afaceri este un instrument foarte valoros de marketing care permite clienților tăi să se conecteze cu tine. Indiferent dacă este un portret folosit pentru un articol în presă sau pentru o poză de profil pe LinkedIN , trebuie să ai o imagine ce transmite competență și credibilitate.  

 

Realizăm ședințe foto de portret la locul de muncă al clientului: la birou, la atelier, la sediul companiei, la magazinul pe care îl dețin etc

Aceste ședințe au scopul de a scoate în evidență personalitatea clientului în mediul său de muncă și pentru a surprinde atmosfera generală. 

 

Dacă dorești fotografii de portret pe diferite fundaluri care să-ți reflecte brandul tău personal realizăm ședințe foto la studioul nostru.

 

Pentru o varietate mai mare de poze și pentru o imagine profesională se recomandă să vii cu mai multe ținute (dacă durata ședinței permite) și să apelezi la un machiaj profesional (în cazul doamnelor și domnișoarelor).

 

Indiferent dacă alegi sau nu un machiaj profesional, după ședința foto toate fotografiile sunt procesate și editate, imperfecțiunile temporale (acneea, pungile sub ochi și cearcănele) sunt eliminate. După procesarea noastră fotografiile arată perfect, profesional și sunt gata fie pentru utilizarea lor în mediul online fie pentru printare. 

 

În funcție de nevoile și preferințele tale te invităm să alegi unul din pachetele de ședințe foto de care ți se potrivește iar dacă ai alte cerințe pe care nu le regăsești aici ești invitatul nostru să ne comunici ideea ta.

servici foto

Pachete 

Basic

 • Sedinta foto cu durata de 30 min - o oră 

 • 3 portrete retusate profesional

 • 25 fotografii editate in total

Pret: 

99€

Premium

 • Sedinta foto cu durata de  2-3 ore

 • 8 portrete retusate profesional

 • 60-70 fotografii editate in total

Pret: 

199€

Toate pachetele includ:

 • Consultare inițială prin telefon sau WhatsApp / Zoom înainte de ziua ședinței foto

 • Clientul poate alege unul dintre o mare varietate de fundaluri

 • Posibilitatea de a rezerva serviciul unui machiaj profesionist (tarif suplimentar)

 • Livrare rapidă a produsului final în 48-72 de ore!  

 • Personal amabil, un zâmbet larg și cafea pe cheltuiala noastră :)

 • Un loc confortabil și curat dacă doriți să vă schimbați în timpul ședinței foto

 • De la noi nimeni nu iese nemulțumit!

 

Prima dată când ești fotografiat\a profesional?

Fii calm și nu te stresa! Te vom ghida cum și ce să faci pentru ca la sfârșitul procesului să primești un set de fotografii perfect.

 

Înțelegem că nu toată lumea este obișnuită să stea într-un studio sau în fața unei camere profesionale, așa că vom face tot posibilul pentru a te simți confortabil!

De asemenea ne putem deplasa acasă, la birou sau chiar să vă fotografiem pe stradă / natură.

Prețurile pachetelor sunt aceleași plus o taxă de deplasara de 40. (Zona Ilfov 65) Pentru alte zone contactați-ne pentru o ofertă!

Oferim reduceri speciale pentru corporate, pentru mai multe detalii contactați-ne!

Fotografie de portret
Fotografie de portret
Fotografie de portret
Fotografie de portret
Fotografie de portret
Fotografie de portret
Print-2.jpg
Fotografie de portret