servicii foto

Fotografie Hoteluri

Evidențiați-vă prin imagini de înaltă calitate astfel încât să poți comunica viitorilor clienți serviciile și caracteristicile unice pe care le oferi printr-o fotografie de calitate care evocă emoții.

 

Cu imagini puternice, poți evidenția brandul tău prin intermediul unei povești vizuale pentru site-ul tău web, obiective de marketing și publicații tipărite.

 

Potențialul client face o rezervare la hotel pe baza fotografiei care reprezintă afacerea. 

 

Ca afacere hotelieră, o mare parte din vizitatori în fiecare an vor fi clienți noi care au descoperit aleatoriu site-ul web sau pe rețelele sociale. 

 

Cu siguranță, vrei ca afacerea ta să iasă în evidență dintre toate celelalte de pe piață, ceea ce înseamnă că vrei să devii mai înalt în competiție și să fii prima destinație pentru vizitatori și turiști în orașul tău. 

 

După prețul cazare și mâncarea pe care o oferi, următorul element important pe care îl caută un client este comfortul. În prezent, oamenii acordă mult mai multă atenție esteticii și comfortului atunci când aleg un loc unde să stea pentru o călătorie de afaceri sau o vacanță.

 

Fotografia destinată hotelurilor se concentrează să transmită prin intermediul fotografiilor atât estetica camerelor, facilitățile cât și atmosfera în cadrul acestora.

 

Acest serviciu este destinat hotelurilor, pensiunilor și altor unități de cazare care doresc să prezinte locația cu facilitățile și serviciile oferite și vor să transmită și atmosfera cu care își așteaptă oaspeții.

 

Totodată acest serviciu este recomandat și pentru proprietarii de apartamente și case ce doresc să le închirieze în regim hotelier și au nevoie de fotografii de prezentare pentru platformele dedicate precum Booking, Airbnb și pentru canalele sociale.

Fotografie Imobiliare
Fotografie arhitecturală

Aveti nevoie de un videoclip de prezentare pentru un hotel?

Va putem oferi si acest tip de serviciu!