servicii foto

Fotografie Imobiliară

Oferim servicii de fotografie imobiliară de înaltă calitate ce va face cumpărătorii sau chiriașii să-și dorească să locuiască în casele pe care trebuie să le vinzi sau să le închiriezi.

 

O fotografie imobiliară de calitate slabă poate îndepărta potențiali cumpărători să caute în altă parte, ceea ce înseamnă că fotografiile casei tale pot avea un impact direct asupra duratei de obținere a unei oferte asupra proprietății.

 

Când îți afișezi proprietatea cu fotografii imobiliare profesionale, atunci vei lăsa o impresie bună asupra persoanelor care vizualizează listarea proprietății.

 

Fotografiile vor include imagini exterioare, interioare și de detaliu pentru a arăta detaliile unice ale casei.

Fotografiile interioare sunt făcute cu unghi larg pentru toate camerele proprietății.

De asemenea, realizăm fotografii uimitoare în exteriorul proprietății, împreună cu grădina din față și din spate și cu orice alte zone externe pe care dorești să le prezinți.

 

Fiecare fotografie este planificată cu precizie, pentru a crea o fotografie de cea mai înaltă calitate posibilă și este executată cu atenție, oferind cea mai bună combinație de viteză, calitate și accesibilitate.

 

Folosim echipamente de ultimă generație, astfel încât să vă putem arăta proprietatea în cea mai bună lumină.

 

Editarea fotografiilor este inclusă și completează perfect produsul final. Fotografiile îți sunt livrate după o retușare extinsă și relevantă și corectarea culorii. Scopul este de a prezenta proprietățile listate într-un mod care să vorbească cu adevărat cumpărătorilor. 

 

Rezultatul final este că ai cele mai frumoase fotografii cu proprietatea ta pe internet, facilitând cumpărătorii să te aleagă în locul concurenților tăi.

 

Acest serviciu este recomandat atât agențiilor imobiliare cât și persoanelor private interesate să închirieze/vândă o proprietate.

servici foto

Pachete la oferta:

Pachet Garsoniere

 • o oră de filmare

 • 2-3 ore de editare

 • 20 fotografii editate

 • 15% reducere pentru realizare videoclip de prezentare

Pret: 

75€

Pachet 2-4 Camere

 • 1.5-2 ore de filmare

 • 2-3 ore de editare

 • 30 fotografii editate

 • 20% reducere pentru realizare videoclip de prezentare

Pret: 

99€

Pachet Case / Vile

 • 2-3 ore de filmare

 • 2-3 ore de editare

 • 50 fotografii editate

 • 25% reducere pentru realizare videoclip de prezentare

Pret: 

150€

Realizare videoclip de prezentare

Prețul producerii videoclipurilor pentru proprietăți variază în funcție de dimensiunea proprietății și de lungimea videoclipului dorit de client.


Serviciul include filmare, editare profesională și muzică de fundal.


30 de secunde: 75
60-90 secunde:
99 
120-240 secunde:
150

Cei care achiziționează și un pachet foto vor primi o reducere suplimentară așa cum apare în lista pachetelor

Fotografie Imobiliare

La locatiile inafara Bucureștiului se adaugă o taxa de transport de 0,25€ pe km. 

Produsele finale vor fi predate clientului in format digital in termen de doar 2-3 zile lucratoare. 

Prețul fotografiei duplex este același ca și pentru case.

Aveți nevoie de o ofertă de pret pentru fotografii și video pentru ansambluri imobiliare,birouri, arhitecți, clădiri industriale, dezvoltatori imobiliari etc?

 

Prețurile variază în funcție de dimensiunea proprietății, de cerințele clienților și de complexitatea proiectului
Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă

Fotografie arhitecturală

 

Chiar și cu tehnologia care înconjoară viețile noastre moderne, arhitectura continuă să prospere. Fie că este vorba de o clădire rezidențială simplă cu un etaj sau de un sediu corporativ de ultimă generație, fiecare este o operă de artă, capodopera unui arhitect.

 

Fotografia de arhitectură este exact ceea ce sună ... fotografia structurilor arhitecturale. O fotografie de arhitectură excelentă trebuie să profite la maximum de designul și ambientul unei structuri. O fotografie arhitecturală  este interesantă, atrăgătoare din punct de vedere estetic, abilă și precisă.

Aceste fotografii arhitecturale se pot folosi pentru a documenta toate etapele proiectului tău, de la locația amplasamentului până la planificarea aplicațiilor, evaluarea impactului vizual și până la întregul proces de construcție (inclusiv imagini de înaltă calitate și detalii ale proiectului finalizat, corpuri de iluminat și instalații).

 

Fotografia imobiliară prezintă proprietăți cu intenția exclusivă de a face o vânzare. Fotografia de arhitectură, pe de altă parte, este axată și pe surprinderea esteticului și a intenției unei structuri în cel mai interesant și unic mod posibil.

 

Fie că ești arhitect, designer de interior sau proprietar de afaceri, este recomandat să apelezi la cineva care să fie bun atât la realizarea fotografiilor de interior, cât și a fotografiei de arhitectură a locului - dacă dorești ca unitatea ta să fie evidențiată.

 

Fotografia arhitecturală va surprinde culorile exacte ale interiorului clădirii, textura corpurilor de iluminat și unghiul structurii, astfel este un mod excelent de a impresiona clienții.

 

Fotografie arhitecturală exterioară

 

Acest tip de fotografie arhitecturală profită de lumina zilei sau de sursele bune de lumină (de exemplu, lumina lunii, lumina ambientală de la luminile stradale și luminile exterioare ale clădirilor). 

 

Aceasta va îmbina estetica unei structuri cu mediul său. Este cam ca și cum ai surprinde o scenă în elementul ei natural sau în împrejurimi.

 

Fotografie arhitecturală interioară

 

Acest serviciu ajută foarte mult la stabilirea focalizării și la evidențierea personalității sau caracterului unui spațiu sau al unei structuri. 

 

Fotografia de calitate poate prezenta caracteristici de design și inovații în interiorul unor noi dezvoltări prestigioase. 

Fotografie arhitecturală
Fotografie arhitecturală
Fotografie arhitecturală