• Edy

Trucuri pentru o ședință foto de cuplu reușită

O ședință foto de cuplu este perfectă dacă plănuiești o cerere în căsătorie, sunteți recent logodiți/căsătoriți, sărbătoriți cea de-a 50-a aniversare a nunții sau pur și simplu sunteți îndrăgostiți și dorești niște fotografii frumoase cu voi doi.


O ședință foto de cuplu vă permite să evadați preț de câteva ore și să vă concentrați complet unul pe celălalt. Iată câteva ponturi ce vă vor ajuta să aveți o sesiune foto reușită!


Alege o ședința foto de cuplu în aer liber dimineața sau după-amiaza târziu!


Îți recomand după-amiaza târziu datorită faimoasei “Golden Hour”, lumină naturală ce dă un efect minunat fotografiilor.


Dimineața în general este mai liber astfel că nu vom avea obstacole.


Facem aceste recomandări din motive tehnice, mai ales vara când lumina soarelui este foarte puternică și poate face umbre urâte pe față.


Ca și locații în aer liber recomandăm parcuri și clădiri emblematice, cu o arhitectură deosebită pentru a avea un fundal cât mai interesant.


În general îți recomand să te sfătuiești cu fotograful privind locația și te încurajez să îi ceri o recomandare, cu siguranță acesta are câteva idei.


Dacă optezi pentru o ședință foto de cuplu indoor ( mai ales dacă condițiile meteo nu permit altceva) acestea pot avea loc la o locație la alegerea ta sau în studioul fotografului.


Fotografiile de cuplu în studiou sunt la fel de frumoase ca și cele în aer liber.


Deși nu sunt elemente în fundal în studiou poți obține fotografii ce se concentrează exclusiv pe voi doi iar cu un setup de lumini profesional poți obține efecte foarte interesante ce sigur îți vor plăcea.


Cum te pregătești pentru o ședință foto de cuplu?


Dacă optezi pentru o ședință foto de cuplu în aer liber îmbracă-te cu haine confortabile și recomandăm doamnelor să aducă încălțăminte lejeră de schimb.


Dacă locația îți permite îți poți schimba ținuta pentru o mai mare varietate în fotografii.


Poți apela la diverse trucuri care vor personaliza fotografiile precum baloane, flori, mașini închiriate sau de ce nu poate ai un prieten necuvântător care ți-ar plăcea să-l incluzi în fotografii.


Pune-ți imaginația la muncă, implică-ți partenerul în acest proces, inspiră-te de pe internet și sfătuiește-te cu fotograful pentru a avea o experiență unică.Alte ponturi pentru o ședință foto de cuplu reușită:

  • Primăvara și toamna sunt cele mai populare anotimpuri pentru sesiuni foto outdoor însă nu evita un fundal plin cu zăpadă sau o seară de vară romantică.


  • În timpul sesiunii ar trebui să faceți orice vă place să faceți împreună.

Acest lucru îl va ajuta pe fotograful tău să capteze relația voastră unică și să creeze fotografii care să spună povestea voastră.


Sper că ți s-au părut utile aceste sfaturi și că vei ține cont de ele atunci când vei apela la o ședință foto de cuplu.


În final vei dori să-ți amintești cu drag de aceste momente așa că nu uita să te distrezi pe tot parcursul sesiunii foto!!


Cauți un fotograf profesionist și prietenos pentru o ședință foto de cuplu?


Ai ajuns unde trebuie! Contactează-ne și spune-ne de ce anume ai nevoie!


Productie video

Servicii Foto

Web Design


6 afișare0 comentariu