• Cristina

3 motive dovedite pentru care un web design profesional este important pentru afacerea ta

Un web design profesional îți va dezvolta afacerea în timp ce unul cu un aspect învechit și urât îți poate face atât de mult rău afacerii încât poate împiedica dezvoltarea acesteia.


Un web design profesional combină eficient forma și funcționalitatea unei pagini web. Prin asta înțelegem că are grijă de aspectul site-ului și de cum se simte, totodată concentrându-se pe partea de optimizare și de conversie.


În afacerea ta ai nevoie de un site web iar pentru o bună dezvoltare și conversie ai nevoie de un web design profesional. Studiile arată că un site web bine conceput convertește mult mai bine decât cele cu un design slab.


1. Un web design profesional vinde


Indiferent în ce domeniu ai o afacere, trebuie să te diferențiezi întotdeauna de alți peste 20 de companii care oferă același serviciu sau produs. Cu siguranță oferi adesea oferte la acceași clienți. Ce te va deosebi pe tine de concurenții tăi? Prețul?

Există dovezi clare că un web design profesional te va ridica în fața concurenței și că vei avea mai multe conversii.


2. Primele impresii sunt strâns legate de un web design profesional


Un potențial client va accesa site-ul tău web și în funcție de ce vede și de ce experiență are navingând va decide dacă să apeleze la tine sau nu. Acestea fiind spuse, un web design profesional este mai important ca niciodată.


Un site web bine conceput creează încredere în afacerea ta. S-a dovedit că un design slab este asociat cu neprofesionalism și creează respingere rapidă, neîncredere.


Deoarece prima impresie este formată într-o secundă asigură-te că ești mereu pregătit și îți prezinți afacerea în cel mai profesional mod!


3. Design-ul implică mult mai mult decât aspectul


Există o preconcepție generală că un web design profesional se referă doar la cum arată un site însă adevărul este altul, un design bun începe cu o bună funcționare și apoi implementează și o formă plăcută.


Steve Jobs a descris cel mai bine ce înseamnă un design bun:

”Un design nu este doar despre cum arată și cum se simte. Un design bun este despre cum funcționează”.


Un design slab nu va trece niciodată neobservat, desigur în sensul rău al cuvântului. Oricine poate observa un site urât, greu de navigat și cu text mic, greu de citit.

O pagină web cu un web design profesional va arăta și se va simți grozav. Va fi ușor de citit, curat, clar și plăcut.


În concluzie sper că te-am făcut cel puțin curios de importanța unui web design profesional pentru afacerea ta. Desigur că vei auzi persoane care zic despre un site web ce are un design slab, învechit că vinde foarte mult și invers. Sunt cazuri și cazuri, însă rămâne la latitudinea ta dacă vrei să ții cont de ce ți-am menționat mai sus.


Importanța unui design bun nu este de ignorat iar dacă ți-am stârnit curiozitatea și ai nevoie de acest serviciu nu ezita să ne contactezi!


Servicii foto Productie video Promovare pe social media

6 afișare0 comentariu