• Cristina

Cât costă un site de prezentare pentru afaceri?

Să ai un site web de care ești mândru și care reflectă cu exactitate brandul tău, este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri. Cercetările au arătat că un site web poate crește cifra de afaceri cu aproximativ 45%.


Te interesează să aflii cât costă un site de prezentare pentru afacerea ta?

În general, prețurile depind de dimensiunea site-ului și de caracteristicile acestuia.Cât costă un site de prezentare simplu, de bază?


Site-urile web de bază sunt ideale dacă cauți o prezență online foarte simplă și onestă. Este un loc unde să-ți prezenți afacerea și să primești întrebări. Gândește-te la el ca la un fel de carte de vizită modernă, digitală.


La Vibeup România prețul unui site de prezentare pornește de la 380€ și include găzduirea și înregistrarea domeniului pe 12 luni.


Cât costă un site de prezentare pentru afaceri mici și mijlocii?


Pentru cei ce au nevoie de un site simplu (de o pagină) în care să își prezinte afacerea, serviciile, datele de contact și o galerie foto pot apela la un site web basic a-l cărui preț l-am menționat mai sus.


Pentru cei ce au nevoie un site web ceva mai complex, un blog, sau un site cu mai multe pagini etc. prețurile pornesc de la 480€ iar pachetele noastre au câteva extra opțiuni incluse în același preț.


Cât costă un site de prezentare dacă îl faci singur?


Dacă optezi să îți construiești singur un site web, e cea mai ieftină soluție pentru tine și vei avea de plată doar găzduirea site-ului și înregistrarea domeniului. Deobicei aceste plăți le faci odată pe an. Atunci când îți creezi propriul site de prezentare să nu uiți de optimizare SEO.


În final sper că te-am ajutat să îți faci o idee despre cât costă un site de prezentare iar dacă nu ai unul cred că a venit timpul să te gândești serios să apelezi la un astfel de serviciu, ai numai de câștigat.


Dacă ai un proiect despre care dorești să discutăm și vrei să aflii cât costă un site de prezentare customizat după nevoile și cerințele tale nu ezita să ne trimiți un e-mail.Logo Design Web Design

10 afișare0 comentariu