• Cristina

Creare logo profesional - de ce un logo design este important pentru afacerea ta

Când iei în considerare toți factorii care intră în clădirea unei afaceri probabil că ideea de creare logo profesional nu reprezintă pentru tine o prioritate.


Dacă cumva te gândești că nu ai nevoie de un logo design, greșești!


De ce este important un logo design? Deoarece atrage atenția, face o primă impresie puternică, este fundamentul identității tale de marcă, te separă de concurență și încurajează loialitatea față de marca ta.


Creare logo profesional - ce este un logo (o siglă)


După definiție un logo, denumit și siglă, este un element grafic folosit pentru identificarea unei afaceri, unui produs, eveniment etc.


Un logo design poate cuprinde una sau mai multe litere, o imagine sau mai multe și combinații ale acestor elemente, deseori acompaniat de un slogan.


Serviciul de creare logo profesional este o parte foarte importantă a procesul de creare a mărcii vizuale pentru o companie.


Creare logo profesional - factori de luat în considerare


Un logo design ar trebui sa fie suficient de distinctiv pentru a fi ușor de recunoscut și pentru a crea o impresie excelentă.


Un logo bun ar trebui să fie eficient la orice dimensiune, fie că vorbim despre un panou publicitar sau un pix.


Un logo design bun are impact atât colorat cât și în alb și negru.


Toate aceste elemente precum și alte detalii legate de forme și selecția fontului te ajută să transmiți un mesaj despre marca ta.


Spre exemplu dacă ai o sală de sport, logo-ul tău poate conține fonturi groase și îndrăznețe, în timp ce pentru o firmă de organizat evenimente un font fantezist și cursiv este adecvat.


Creare logo profesional - de ce este atât de important un logo pentru o firmă


Logo-urile sunt peste tot. Uită-te în jurul tău și cu siguranță poți identifica 10 logo-uri cu care ești familiarizat.


Siglele sunt împrăștiate în jurul nostru oriunde mergem, sunt încorporate în cultura și în stilul nostru de viață.


Ele ne influențează deciziile, comunică și reprezintă valorile unei companii, fiind adesea pline de semnificații.Creare logo profesional - preț realizare siglă


Prețul de creare logo profesional depinde foarte mult de câte cerințe ai, de câte concepte dorești, de câte revizuiri faci și de cât de repede îl vrei.


La Vibeup România prețul serviciului de creare logo profesional pornește de la 75€ și poate depăși chiar și 500€.


Creare logo profesional - concluzii


A avea un logo este o parte integrantă a transformării brandului tău în succes împreună cu produsele și/sau serviciile de înaltă calitate și recomandările pozitive.


Un logo trebuie tratat ca un instrument strategic de afaceri care permite identificarea unei companii.


În cazul în care cauți o siglă special creată după nevoile tale nu ezita să apelezi la serviciul nostru de creare logo profesional, te vom ajuta cu drag și profesionalism.


Iar dacă ai nevoie de ajutor în crearea identității brandului tău te putem ajuta și cu alte servicii de branding precum:

  • Web design

  • Mape de prezentare

  • Semnătură email

  • Antet

  • Cărți de vizită

  • Pliante etc.

Web Design Servicii foto Productie video

16 afișare0 comentariu