• Edy

Cum să faci Instagramul negru - cum să activezi Dark Mode

Când stai seara în pat, cuibărit în pătură pe întuneric și navighezi pe Instagram, aspectul acestuia de un alb strălucitor poate deveni foarte obositor pentru ochi.


Cum a-i putea rezolva asta? Cum să faci Instagramul negru să îți scutești ochii de un chin și bateria să nu se mai consume așa repede?


Instagramul negru - modul întunecat este una una dintre cele mai solicitate funcții de la Instagram.


Modul întunecat Instagram este o schemă de culori alternativă pentru aplicația de partajare a fotografiilor, care înlocuiește interfața sa albă obișnuită cu nuanțe de gri și negru. Deci de ce este atât de important și cum să faci Instagramul negru?


Utilizarea aplicațiilor în modul întunecat poate ajuta la îmbunătățirea duratei de baterie a telefonului dacă îl folosește foarte mult, deoarece pixelii albi atrag măsurabil mai multă putere decât cei negri.

Acest lucru este valabil în special pentru telefoanele cu ecrane AMOLED, unde pixelii negri sunt opriți complet.


Multe persoane constată, de asemenea, că Dark Mode reduce tensiunea ochilor, în special noaptea, din cauza luminozității reduse.


În cele din urmă, modul întunecat de Instagram doar arată bine, iar când vine vorba de aplicațiile pe care le folosim în fiecare zi, mai multe alegeri sunt întotdeauna binevenite. WhatsApp, Facebook și Twitter oferă deja moduri întunecate, așa că este minunat să vezi că și Instagram s-a alăturat.


Cum să faci Instagramul negru

Cum să faci Instagramul negru pe iPhone


Dacă deții un iPhone care rulează iOS 13, acești pași îți vor permite să schimbii setările sistemului și să folosești Instagram în modul întunecat.


  • Deschideți setările telefonului

  • Selectați „Afișare și luminozitate”

  • Atingeți „Întuneric” pentru a schimba tema

  • Lansați Instagram


Cum să faci Instagramul negru pe Android


Acesta nu este un proces complicat, dar poate trece ceva timp până când telefonul tău Android are această caracteristică. De ce? Ei bine, trebuie să ai Android 10 pentru a accesa modul Dark pe telefon.


Pentru a activa modul întunecat al Instagramului pentru telefonul care rulează Android 10, pur și simplu urmează acești patru pași:


  • Deschideți setările telefonului

  • Derulați în jos până la „Afișare”

  • Activați comutarea „Mod întunecat”

  • Lansați Instagram



Acum că ai aflat cum să faci Instagramul negru, spune-mi dacă îți place cum arată.

Personal la mine e permanent așa, la tine?


Producție video Servicii foto Promovare pe social media

1357 afișare0 comentariu