• Edy

De ce să apelezi la un fotograf de portret?

În acest articol voi încerca să-ți enumăr beneficiile aduse clienților care decid să apeleze la un fotograf de portret pentru realizarea unei fotografii de înaltă calitate.


O fotografie de portret, în primul rând, trebuie să te satisfacă pe tine ca și client, să te facă mândru de vrei să o arăți și altora și să transmită mesajul dorit de tine de la început.


Orice fotografie de portret are un scop!


Noi la Vibeup România te vom întreba în primul rând de ce mai exact cauți tu un fotograf de portret, adică ce va reprezenta acest portret pentru tine și unde îl vei folosi.


În ce scop vei folosi acest portret?


Unii clienți apelează la un fotograf de portret pentru că doresc fotografii de portret în scopuri personale, pentru amintiri.


Alți clienți apelează la un fotograf de portret pentru a obține imagini de calitate care ulterior vor fi folosite atât pentru marketing, cât și pentru rețelele sociale în industrii în care comunicarea față în față este esențială.


După ce vom înțelege nevoile tale vom porni pe drumul către portretul tău perfect pentru nevoile tale.


Te asigurăm că te vom ajuta să te simți cât mai confortabil pe tot parcursul sesiunii chiar dacă nu ai experiență în fața aparatului de fotografiat.


Din punctul nostru de vedere acesta este primul pas pe care trebuie să îl urmeze un fotograf de portret, adică să înțeleagă nevoile unui client și să îl facă să se simtă cât mai relaxat pe toată durata sesiunii foto.


Acesta este adevăratul secret pentru a obține o fotografie de portret perfectă!


După ce am înțeles de ce ai nevoie și după ce te vei simți relaxat la noi în studio te vom îndruma în legătură cu poziția corpului și privirea corectă pentru a susține mesajul pe care vrei să-l transmiți prin aceste fotografii.Pe partea tehnică, la Vibeup România, garantăm utilizarea de sisteme multiple de iluminare la cel mai înalt nivel prezent pe piață.


Deasemenea folosim cele mai avansate camere foto DSLR sau Mirrorless și obiective profesionale pentru a obține un rezultat de înaltă calitate.


Ca și servicii adiționale oferim clienților noștri servicii de machiaj profesional (contra cost), multiple fundaluri la alegere și opțiunea de a schimba mai multe ținute pe parcursul unei ședințe foto.


La finalul ședinței foto, un fotograf de portret va începe a doua parte a proiectului, adică postprocesarea.


Pozele vor fi editate cu multă atenție la cel mai mic detaliu iar clientul va primi o cantitate stabilită de la început de poze editate basic (lumini și culori).


Deasemenea, clientul va primi un set de fotografii (numărul lor fiind stabilit de la început) retușate profesional (eliminare imperfecțiuni temporale, retușarea tenului, corecții de culori, fire de păr rebele etc).


În concluzie dacă ești în căutarea unui fotograf de portret în București căruia chiar îi pasă de rezultatul final și pune pe primul loc satisfacția clientului înainte de toate ai ajuns la locul potrivit, de la noi nimeni nu pleacă nemulțumit.


Productie video

Servicii Foto

Web Design

143 afișare0 comentariu