• Edy

Editare video preț - cât plătești și ce primești

Ai un videoclip ce trebuie editat sau pur și simplu ești curios să afli informații despre editare video preț?


Indiferent dacă ești antreprenor, profesionist în marketing sau o persoană oarecare și ai nevoie de un video editor pentru ca videoclipul tău să arate bine rămâi aici să afli tot ce trebuie despre editare video preț.


În primul rând pentru a stabili ceva concret pentru editare video preț trebuie specificat că fiecare proiect este unic și cerințele diferă de la un client la altul.


Astfel este cam greu să găsim un preț de bază.

Vei găsi intervale de preț, însă rareori un preț fix.


O ofertă fixă de editare video preț se poate face numai după ce se știe mărimea proiectului, numărul de oameni necesari pentru post-producție și nivelul de expertiză necesar pentru a-l termina.

Indiferent dacă ai un videoclip corporativ, studii de caz, video ale proiectelor tale, informații despre produsele sau serviciile oferite de tine sau chiar un eveniment personal, un serviciu de editare video te poate ajuta să economisești foarte mult timp și în final să rămâi cu un videoclip care arată foarte bine.


Există mulți factori care contribuie la crearea videoclipului perfect.

Dar poate cea mai importantă piesă este procesul de editare.


Partea de editare are nevoie de atenție, ceea ce înseamnă că lucrarea ar trebui considerată o formă de artă combinând cunoștințele și abilitățile tehnice cu creativitatea și măiestria.


Editare video preț VibeUp România


Filmarea este partea mai ușoară. Pe de altă parte, editarea este ceva mai complicată.

Dacă vreodată te afli blocat în post-producție, poate este timpul să apelezi la o companie de editare video precum Vibeup România.


La VibeUp România, structura noastră de editare video preț se bazează pe o analiză atentă a ceea ce au nevoie clienții noștri în ceea ce privește serviciile profesionale.


Deoarece fiecare client este unic oferim multe opțiuni de prețuri.

Și totuși să pornim cu niște numere: editare video preț 10-20€/oră.


Ce este inclus în editare video preț:

  • editare sunet

  • adăugare sunete/muzică și text

  • eliminare pasaje nedorite

  • colorizare video


Dacă ai nevoie să afli mai multe despre editare video preț sau alte detalii despre serviciile noastre contactează-ne, a-m fi încântați să colaborăm.Producție Video Filmări Aeriene Servicii Foto

7 afișare0 comentariu