• Cristina

Filmări cu drona - filmări aeriene cu drona

De la producția video la animație, există atât de multe tipuri diferite de videoclipuri pe care le poți utiliza pentru afacerea ta. Un tip de videoclip care simțim că are nevoie de mult mai multă atenție este unul relativ nou spre care multe companii se îndreaptă. Vorbim despre filmări cu drona.


Aceste filmări cu drona pot face atât de mult pentru compania ta iar dezvoltarea tehnologiei moderne nu face decât să consolideze acest lucru.


Filmări cu drona - au costuri accesibile și economisesc timp


Videoclipurile realizate cu ajutorul dronei sunt mult mai ieftine și durează mult mai puțin față de cealaltă alternativă (filmatul din elicopter). Un pilot de drone și câteva ore de filmare îți vor oferi un videoclip de impact, cu factorul WOW.

Filmări cu drona în sectorul de construcție și proiecte de arhitectură


În aceste sectoare dronele pot fi folosite pentru a capta proprietăți și dezvoltarea proiectelor.


Obținerea de imagini din toate unghiurile ale unei proprietăți în timpul construcției poate oferi publicului tău un lux de detalii și obține diferite tipuri de unghiuri dinamice ale construcției.

Acestea sunt utile pentru a obține imagini cu diferite zone ce au înălțimi greu de filmat.


Filmări cu drona pentru imobiliare


Dacă nu ții pasul cu concurența, ai putea risca să fii lăsat în urmă!

Acest tip de marketing vizual vorbește de la sine: casele cu imagini aeriene se vând cu 68% mai repede decât cele fără.


Acesta este unul dintre motivele pentru care 73% dintre clienți au mai multe șanse de a colabora cu agenții care folosesc filmări cu drona.


Filmări cu drona pentru hoteluri și stațiuni turistice


Cu drona se pot înregistra imagini frumoase, unice de la înălțime și din unghiuri diferite.

Alt beneficiu al filmărilor aeriene este faptul că prin acest tip de videoclipuri, proprietarul imobilului poate să prezinte și imprejurimile.


Videoclipurile obținute sunt un element cheie ce se pot folosi la promovare pe rețelele sociale și pentru a crea bannere web uimitoare, astfel creând un impact puternic pentru viitori oaspeți.


În concluzie dacă ești în căutarea unor modalități de a adăuga un alt unghi în conținutul tău digital, merită să iei în considerare potențialul oferit de serviciul de filmări cu drona și să apelezi la profesioniști în producție video care oferă acest serviciu.


Dacă ai în plan așa ceva pentru noul tău proiect sau afacere, poți apela la noi pentru acest serviciu, nu e nevoie decât să ne contactezi, îți stăm la dispoziție cu orice informație ai nevoie.


5 afișare0 comentariu