• Cristina

Fotografie culinară | De ce să apelezi la un fotograf culinar

Atunci când cuvintele eșuează, imaginile vin întotdeauna și salvează situația. Imaginile nu au nevoie de limbă pentru a comunica mesajul.


Fie că este vorba de recenzii, afișări de meniu sau branding - o ședință foto autentică, bine făcută, vorbește mult mai tare decât cuvintele pentru o industrie orientată către clienți.


Industria restaurantelor și a alimentelor, în zilele noastre, face 70% din marketingul online și este inutil să spun că marketingul vizual captează mai rapid atenția clientului și lasă o impresie puternică.


Pentru a ajuta vânzările ai nevoie de fotografii profesionale. Cine te poate ajuta? Recomandarea mea este să apelezi la serviciul de fotografie culinară.

De ce să apelezi la un fotograf culinar și să nu faci tu singur pozele?


Serviciul de fotografie culinară nu implică doar mâncare pozată: este vorba despre povestea pe care toate elementele care alcătuiesc o fotografie o spun.


Un fotograf culinar înțelege modul în care compoziția, iluminatul și fundalul se reunesc și cum să ghideze aceste elemente pentru a spune o poveste într-un anume mod.


Povestea pe care un fotograf culinar o spune în imagini poate diferi în funcție de intenția fiecărei imagini.


De exemplu, o experiență în materie de promovare local poate fi descrisă prin încorporarea platingului și a personajelor din cadrul restaurantului, în timp ce imaginile editoriale despre mâncare pot fi mai mult despre ingredientele și compoziția mâncărurilor.


Un fotograf culinar cunoaște tehnici de a lucra cu produsele despre care majoritatea oamenilor habar nu au. Aceste mici secrete îl ajută să creeze imagini apetisante care să transmită frumusețea mâncării. Acesta găsește cu ușurință cel mai favorabil unghi, lumină și echilibrează cu abilitate elementele în cadru.


Cum te poate ajuta serviciul de fotografie culinară?


Evidențiază mâncărurile populare - Prin fotografie culinară se poate evidenția într-un mod minunat munca bucătarului. Prezintă artisticitatea mâncării.


De asemenea, îți oferă o modalitate de a promova mâncărurile pe care dorești să le comande clienții. Nu te grăbi să faci o fotografie încețoșată sau o fotografie în care iluminatul nu este chiar corect. Asigură-te că poza face dreptate farfuriei.


Un pachet complet de marketing - În cazul în care, spre exemplu, unei persoane îi este foame și vede o poză bine lucrată pe site-ul tău web, numaidecât va comanda.


Astfel de imagini te vor ajuta să aduci noi clienți deoarece cu ajutorul lor te poți promova pe canalele media sociale.


Un alt lucru de luat în considerare: Google Images listează frecvent imaginile originale. Este posibil ca mai mulți oameni să-ți urmărească imaginea în locația inițială și să găsească site-ul tău.


În concluzie serviciul de fotografie culinară este ceea ce te poate face să te distingi de concurenții tăi. Poate fi unul dintre motivele cheie pentru care clienții aleg un anumit fel de mâncare sau se gândesc la restaurantul/serviciul tău de fiecare dată când simt că le este foame.


Fotografia de calitate poate spune multe despre mâncarea și identitatea afacerii tale, te poate ajuta la o interacție mai ridicată cu publicul și îți poate crește vânzările.


Chiar dacă fotografia de calitate necesită anumite investiții, rezultatele merită cu siguranță banii și efortul tău, deoarece oamenii mănâncă cu ochii și se conectează cu mărci care reprezintă valorile și stilul lor de viață.


Scoate în evidență cele mai bune preparate cu ajutorul serviciului de fotografie culinară și vezi ce minuni face pentru afacerea ta.


Conform unui sondaj, o persoană își amintește doar 10% din informațiile citite sau auzite. În schimb o persoană reține aproximativ 65% atunci când informațiile sunt asociate cu o imagine profesionistă.


Pe măsură ce îți pregătești strategia pentru afacerea ta ia în considerare să apelezi la noi.

Oferim servicii de fotografie culinară pentru tine și afacerea ta. Serviciile noastre de fotografie culinară te vor ajuta să te diferențiezi de competiție!


Servicii Foto Producție video Promovare pe Social Media


9 afișare0 comentariu