• Cristina

Fotografie de produs București pentru website-ul tău, Amazon, Ebay, Emag și alte platforme

Nu este un secret: fotografiile de înaltă calitate vând mai multe produse.

Este dovedit că imaginile de înaltă calitate creează vânzări și profit. Clienții vor fi, fără îndoială, atrași de conținut bine conturat, frumos luminat și editat într-un standard impecabil.


Fiecare vânzător din comerțul electronic face greșeli atunci când vine vorba de imaginile produsului așa că aici a-m să-ți spun despre importanța serviciului de fotografie de produs București și cum te poate ajuta să vinzi mai mult.


Vinzi produse online, pe Ebay, Amazon, Emag, Etsy, prin propriul website, alte platforme de comerț online sau ai magazin fizic? De ce a-i avea nevoie de servicii de fotografie de produs București, ce beneficii poți avea?


Ai ezitat vreodată să faci o achiziție online din cauza fotografiilor de proastă calitate? La fel și clienții tăi. Fotografia excelentă a produsului poate înclina balansul în favoarea ta.


  • Atrage atenția clienților tăi: imaginile bine făcute atrag atenția în nanosecunde, astfel, cresc șansele de vânzări mari.

  • Construiește marca ta: îți ajută clienții să creadă că brandul tău are grijă cu adevărat de preferințele lor.

  • Promovează comunicarea silențioasă: imaginile vorbesc mai tare decât cuvintele! Oamenii au timp și răbdare limitată pentru a citi de fapt textul sau descrierea produselor.


Cât costă serviciul de fotografie de produs București?


În fiecare afacere există compromisuri. Ar fi grozav dacă ar exista o definiție clară a cât de mult valorează servicul de fotografie de produs București și cât de mult ar trebui să cheltuiești pentru el. Adevărul este că decizia este pur subiectivă.


Pot doar să-ți dau exemple de câteva statistici privind eficiența serviciului de fotografie de produs București:


  • 93% dintre consumatori consideră că aspectul vizual este factorul decisiv în decizia de cumpărare.

  • Un studiu realizat de Forbes a arătat că 50% dintre cumpărătorii online spun că „imaginile de înaltă calitate sunt mai importante decât informațiile despre produs, descrieri sau chiar recenzii.”

  • 22% din produsele vândute online sunt returnate, deoarece „articolele arată diferit de fotografii”. Aceste informații evidențiază clar faptul că servicul de fotografie de produs București joacă un rol imens în determinarea vânzărilor.


Fiecare client este unic, motiv pentru care nu se prea găsesc liste de prețuri bine definite. Vei găsi prețuri de pornire însă serviciul de fotografie de produs București poate suferi modificări în funcție de cerința clientului, numărul de produse, fundaluri, recuzită și locul unde se va realiza ședința foto.


Dacă ai nevoie de serviciul de fotografie de produs București cu design simplu (fundal alb) sau complexe, cu un design setat, atunci suntem alegerea potrivită pentru afacerea ta.


Îți oferim un serviciu complet, cuprinzător pentru nevoile afacerii tale. Niciun proiect nu este prea mare sau mic pentru noi!


Prin serviciul de fotografie de produs București livrăm imagini editate într-un mod creativ și profesional.


Suntem aici pentru a te ajuta împreună cu echipa noastră dedicată de specialiști în fotografie de produs București și, nu numai să îți facem fotografii, îți transformăm și viziunea în realitate fotografică.Producție video

Servicii foto

Promovare pe social media


17 afișare0 comentariu