• Cristina

Fotografie imobiliară și videoclipuri de prezentare

Întrebarea este: „Fotografie imobiliară și videoclipuri de prezentare, fotograf imobiliar, mă pot ajuta aceste servicii la vânzarea caselor?”

Răspunsul simplu este da.


O imagine valorează o mie de cuvinte. Cu toții am auzit zicala și așa este într-adevăr, mai ales când vine vorba de imobiliare. Ar fi aproape imposibil să descriem complet o casă fără imagini. Există o singură problemă, prea des proprietarii uită de calitatea imaginii.


Nu toate imaginile sunt create egal. Fotografiile încețoșate sau de calitate slabă pot fi dăunătoare atunci când vrei să închiriezi/vinzi o proprietate.


Serviciul de fotografie imobiliară poate face toată diferența atunci când vine vorba de vânzarea mai rapidă a casei tale.

Nu mă crede pe mine de cuvânt, faptele vorbesc de la sine.


Experții spun că peste 95,1% dintre cumpărători se uită mai întâi la fotografiile din listare. Numai după ce imaginile le-au atras atenția cumpărătorii au trecut la secțiunea cu descrierea proprietății.


Fără fotografii, mulți clienți nici nu vor deranja să facă click pe o înregistrare online de acasă.


Serviciul de fotografie imobiliară oferă imagini de înaltă calitate, dublând atenția primită și crescând numărul de persoane care intră pe listarea ta.


De ce să apelezi la serviciul de fotografie imobiliară și să nu faci tu singur fotografiile? Care e diferența?Experții în fotografie imobiliară înțeleg elementele esențiale care alcătuiesc imagini casnice de calitate. Aceștia fac fotografii organizate ce permit doritorilor să își imagineze noua viață în casa ta.


Prin compoziția perfectă, servicul de fotografie imobiliară realizează imagini cu ajutorul luminilor și din unghiuri diferite pentru a capta emoția, structura și frumusețea.


La finalul ședinței puține poze sunt perfecte 100% însă serviciul de fotografie imobiliară oferă și editare atentă în post-producție pentru a îmbunătăți produsul final.


Acum dacă tu ai timp limitat și vrei să închiriezi/vinzi cât mai repede nu este tocmai indicat să începi să faci tu pozele. Ai nevoie de imagini care sunt produse profesional pentru a avea un impact major asupra potențialilor clienți.


Această realitate a pieței imobiliare de astăzi modelează întregul argument „profesionist vs DIY” - și adevărul este că poate ajunge să te coste mult mai mult decât doar câteva sute de lei pentru un serviciu de fotografie imobiliară.


Da, într-adevăr, astăzi smartphone-urile pot face fotografii uimitoare, însă asta nu ne transformă pe toți în fotografi uimitori. A fi fotograf profesionist nu este o abilitate învățată peste noapte.


Cei ce lucrează în fotografie imobiliară au experiență și ochiul format pentru a capta imagini convingătoare emoțional, care vor aduce în final la o vânzare.


În concluzie:

Nu există niciun dubiu că nu o să vinzi mai repede și cu mai mulți bani dacă apelezi la serviciul de fotografie imobiliară.

Astăzi modul în care un produs este prezentat a evoluat dramatic, creând o schimbare în modul în care luăm deciziile de cumpărare.


Nu uita că ai decât câteva secunde să creezi o impresie plăcută. Profită de acele secunde și prezintă un produs cu impact.


Dacă ai nevoie de servicii de fotografie imobiliară și vrei să închiriezi/vinzi mai repede nu ezita să ne contactezi, oferim chiar și filmări aeriene, totul pentru a maximiza șansele unei vânzări rapide.Servicii foto

12 afișare0 comentariu