• Edy

Obține un preț mai bun atunci când îți vinzi casa cu serviciul de fotografie imobiliară

Serviciul de fotografie imobiliară te ajută atunci când îți vinzi casa sau doar vrei să o închiriezi, deoarece este crucial să folosești fotografii de foarte bună calitate pentru a-ți oferi cea mai bună oportunitate. Prima impresie este cea mai importantă și nu ai decât o singură șansă!


În domeniul imobiliar, imaginile fac o diferență uriașă în cât de repede vinzi casa. Acum, datorită progresului continuu al tehnologiei, cumpărătorii pot vizualiza casa de care sunt interesați în orice moment de câte ori doresc.


Este adesea prima impresie pe care cumpărătorii și-o fac despre casa ta înainte de a păși pe proprietatea reală. De fapt, 89% dintre cumpărătorii care au folosit internetul pentru a-și ajuta căutarea au găsit fotografiile foarte utile, așa că nu rata șansa de a face o bună impresie și apelează la serviciul de fotografie imobiliară.


Casele cu mai multe fotografii se vând mai repede, ceea ce este logic, deoarece cumpărătorii fac mai multe cercetări decât oricând.Potrivit unui studiu, casele cu o fotografie au petrecut în medie 70 de zile pe piață, dar o casă cu 20 de fotografii a petrecut în medie 32 de zile pe piață. Nu numai că o fotografie imobiliară profesională te ajută să-ți vinzii rapid casa, dar te poate ajuta și să obții o ofertă mai bună.


Casele a-i căror proprietari apelează la un fotograf imobiliar se vând cu o valoare mai mare peste valoarea de piață și se vând cu 50% mai repede decât casele cu fotografii standard.


Care sunt avantajele angajării unui fotograf imobiliar profesional?


Probabil că, atât voi proprietarii cât și agenții imobiliari, v-ați întrebat dacă un serviciu de fotografie imobiliară vă poate maximiza șansele pentru o vînzare mai rapidă.


Deși a-ți putea pune mâna pe telefon sau pe aparatul vostru foto și să vă faceți singuri pozele, vă asigur că fotografiile făcute de voi nu se compară cu imaginile oferite de către un fotograf imobiliar profesionist.


De ce? Pentru că un fotograf imobiliar are aparatură performantă, are ochiul format, astfel că știe cum să pună o proprietate în evidență și pentru că oferă fotografii de calitate, clare și atrăgătoare pentru potențialii clienți.

Dacă sunt un agent imobiliar cum mă poate ajuta un fotograf imobiliar?


Acesta îți va îmbunătății imaginea afacerii tale!

După ce ai negociat un procent de comision de la vânzător, trebuie să demonstrezi că meriți suma solicitată.


Când folosești imagini pentru o listare, acele fotografii vor reprezenta marca ta și cine ești tu în calitate de agent imobiliar.


Dacă fotografiile tale arată uimitor, atunci și tu arăți uimitor. Acest lucru este valabil și pentru clientul tău.


Un serviciu de fotografie imobiliară îți poate ajuta listarea oferindu-ți oportunitatea de a-ți vinde/închiria proprietatea cât mai repede la un preț foarte bun. Îți poți maximiza șansele apelând și la un videoclip de prezentare.


Dacă dorești ca mai mulți proprietari să apeleze la serviciile tale, angajarea unui fotograf imobiliar ar putea fi cea mai bună investiție pentru a-ți crea mai multă muncă.


Ca și proprietar de imobil de ce am nevoie de serviciul de fotografie imobiliară?


Dacă ești în situația în care dorești să-ți vinzi/închiriezi proprietatea ai nevoie de fotografii pentru a le lista pe platformele de specialitate. Am stabilit deja că, cu cât pui mai multe fotografii, cu atât cresc șansele să o vinzi/închiriezi mai repede.


Însă calitatea acelor poze este ceea ce te va diferenția față de celelalte proprietăți listate. Pe lângă faptul că, da într-adevăr, pozele trebuie să reflecte realitatea, acestea trebuie să fie clare și profesionale.


Dacă nu vrei să-ți prezinți casa prin intermediul unor fotografii făcute de un amator, cu lumină slabă, neclare și strâmbe apelează la serviciul de fotografie imobiliară. Astfel îți vei oferi șansa să vinzi mai repede la o valoare mai mare.


În concluzie, apelând la un fotograf imobiliar va avea ca rezultat un timp de vânzare mai rapid și un preț mult mai bun. Chiar dacă cheltuiești câteva sute de lei, investiția cu siguranță merită.


Dacă te gândești să-ți vinzi casa sau ești un agent imobiliar și ai nevoie de mai mulți clienți nu ezita să apelezi la serviciul nostru de fotografie imobiliară, te vom ajuta cu drag și profesionalism.


Fotograf Bucuresti - Servicii foto - Fotograf masini

4 afișare0 comentariu