• Cristina

Fotografie medicală - strategia de marketing pentru industria de sănătate

De ce au nevoie instituțiile din industria de sănătate de fotografie medicală? Deoarece oamenii își formează opinii pe baza imaginilor pe care le văd. Când oamenii văd imagini de slabă calitate presupun că nu vor primi servicii bune.


Indiferent dacă vorbim despre o clinică privată, o stomatologie sau un medic, toți ar trebui să folosească fotografie medicală în strategia lor de promovare dacă doresc să atragă clienți dispuși să plătească pentru un serviciu.


Serviciul de fotografie medicală va contribui la creșterea vizibilității pe piața serviciilor de sănătate astfel încât să poți trata mai mulți pacienți decât ai făcut-o până acum!

De ce ar trebui un cabinet sau un medic să apeleze la fotografie medicală? Pentru că o imagine potrivită îi vor face pe aceștia să pară mai de încredere.


În industria medicală încrederea este primordială pentru a-ți menține afacerea durabilă iar transparența este un prim pas către consolidarea acesteia.

Dacă site-ul clinicii sau al unui medic are fotografie medicală de calitate acest lucru va ajuta să ușureze tensiunea pacienților sau a potențialilor clienți.


Fotografie medicală pentru spitale, centre de analize, clinici și cabinete


Site-ul și marketingul reprezintă o extensie a afacerii propriu-zise. Reprezintă echipa, misiunea fiecărei unități și oferă potențialilor pacienți/clienți sentimentele și emoțiile pe care le-ar retrăi dacă v-ar călca pragul.


Serviciul de fotografie medicală oferă imagini profesionale care au un impact maxim.

Aceste instituții pot ilustra pe site-ul lor imagini cu personalul, locația, echipamentele medicale pentru a forma o bună impresie vizitatorilor online.


Pacienții caută informații despre tratamente și alte servicii din ce în ce mai mult pe internet, motiv pentru care o fotografie medicală joacă un rol important în strategia de promovare.


Fotografie medicală pentru medici și chirurgi


În general mulți medici au un site web. Probabil că au o pagină „Despre mine” pe site și conturi pe paginile de socializare iar în epoca rețelelor de socializare și a internetului, este foarte important să ai poze bune.


Când ai văzut un portret luminat prost sau neclar, te-a făcut să vrei să iei legătura cu acea persoană? Probabil că nu!


Când te prezinți prin intermediul unor astfel de fotografii vei fi perceput ca un amator care nu oferă servicii de calitate.

Dacă te prezinți cu o fotografie de calitate vei inspira încredere și profesionalism.


Fotografie medicală pentru dentiști și cabinete stomatologice


Nu cred că există o persoană care să nu fi întrebat vreun apropiat dacă cunoaște un dentist bun. Cu toate acestea lumea caută și pe internet informații atunci când vor să apeleze la servicii stomatologice.


Medicina dentară se bazează extraordinar de mult pe fotografie medicală pentru a-și promova serviciile, dotările și totodată, pentru a detensiona persoanele care au nevoie de așa ceva.


Este important să furnizezi în prealabil cât mai multe informații despre pregătirea și experiența ta cât și despre cabinet. Cu cât sunt disponibile mai multe informații cu atât pacienții se vor simți mai confortabili să apeleze la tine.


O poză face cât o mie de cuvinte așa că asigură-te că vei folosi imagini care te vor pune pe tine și cabinetul în care lucrezi într-o lumină bună.


Fotografie medicală pentru farmacii


Concurența este foarte mare când vine de vorba de farmacii astfel că le găsești la tot pasul.

Dacă deții o astfel de afacere este foarte important pentru tine să fii deasupra concurenței cu o strategie marketing foarte bine pusă la punct.


Un set de fotografii bune și un videoclip de prezentare sunt elementele pe care trebuie să le incluzi în promovarea afacerii tale.

În concluzie consumatorii au devenit mai implicați și mai pricepuți în cercetarea opțiunilor lor medicale și de îngrijire a sănătății pentru orice, de la dispozitive medicale și medicamente eliberate pe bază de rețetă, până la spitale și medici.


Această implicare sporită a consumatorilor face extrem de importantă o fotografie medicală.

Vibeup România te poate ajuta să obții fotografii de calitate.


De ce a-i apela la noi pentru fotografie medicală? Pentru că pacienții caută din ce în ce mai mult pe internet informații despre tratamente, spitale, despre medici și ai nevoie de poze profesionale.


Cum te putem ajuta? Prin serviciul nostru îți vom oferi o serie de imagini de calitate pentru a-ți promova practica sau instituția.


Ce putem fotografia?

  • Portrete pentru medici și personal

  • Echipamente medicale și tratamente

  • Consultații medic pacient

  • Locația etc


Cum te va ajuta?

Îți va îmbunătății gradul de cunoaștere a mărcii și vei inspira încredere pentru pacienții tăi.


Cum poți utiliza o fotografie medicală?

Poți utiliza imaginile în strategia ta de marketing, pe site-ul tău web, pe LinkedIn, pe rețelele sociale, în bloguri, presă și în mass-media.


Dacă ai nevoie de imagini profesionale care să te reprezinte și vrei mai multe detalii nu ezita să ne contactezi.


Fotograf Bucuresti - Servicii foto - Web Design

9 afișare0 comentariu