• Edy

Merită ca patronii de localuri să apeleze la serviciile unui fotograf restaurant?

Dacă deții un restaurant, știi cât de important este să te promovezi apelând la simțurile clienților. Pe stradă îi poți ademeni cu mirosuri și vibrația localului. Deși acest lucru este excelent, merită să iei în considerare și prezența ta online.


Dacă ai o pagină de Facebook, Instagram, un site web sau apari pe un site de livrări, trebuie să te gândești la un alt simț, vederea.

În acest articol a-m să-ți explic de ar trebui să angajezi un fotograf restaurant în loc să îți faci tu singur fotografiile.


A face poze de calitate profesională nu este ceva ce poți face cu telefonul tău; necesită echipament și cunoștințe de specialitate, plus un ochi creativ pentru a produce un rezultat final, care convertește cu adevărat și evidențiază bucatele și localul în cea mai bună lumină posibilă.
1. Tu ai toate echipamentele pentru fotografiere profesională? Un fotograf restaurant le are


Probabil că nu, și tocmai de aceea este întotdeauna o idee mai bună să angajezi un fotograf restaurant.

A face fotografii bune nu este doar un caz de a îndrepta o cameră spre ceva și de a apăsa un buton.


Un fotograf restaurant nu va avea doar o cameră de înaltă calitate și lentilele potrivite pentru a face cele mai bune imagini posibile, dar va avea, de asemenea, o serie întreagă de alte echipamente.


Adesea, procesul nu se încheie atunci când a fost făcută o poză. De obicei, va trebui să fie editat pentru a oferi un rezultat final bun. La sfârșitul ședinței un fotograf restaurant editează pozele sau apelează la un editor de fotografii.


2. Ai experiență?


Când angajezi un fotograf restaurant, plătești pentru experiența lui. Nu este vorba doar despre aparatura sclipitoare și scumpă, ci despre cum le folosește.


Când apelezi la un fotograf restaurant primești experiența și cunoștințele solide câștigate de-a lungul timpului în această industrie. Acesta are ochiul format, știe ce atrage, ce prinde, ce îți avantajează afacerea, totul într-o manieră profesională.


3. Imaginile de produs originale sunt necesare


Înainte ca un client să decidă să mănânce la restaurantul tău, va dori să știe la ce să se aștepte!

În timp ce multe restaurante fac fotografii din zona lor de luat masa și chiar din bucătărie, mulți folosesc fotografii stoc pentru meniul lor și pentru site-ul web.


Dacă vrei să atragi atenția clienților și să te diferențiezi de competiție apelează la un fotograf restaurant pentru a-ți livra set de fotografii care să-ți reprezinte cel mai bine restaurantul și cultura acestuia.


Chiar dacă ai ultimul model de IPhone tot nu o să se potrivească calității și acurateței vizuale a echipamentelor adecvate utilizate de un fotograf restaurant.

Fotografiile făcute de tine vor arăta potențialilor clienți exact ceea ce primesc, nimic mai mult, plus că nu vor influența în vreun fel vânzările.


În concluzie, ce zici, merită sau nu să apelezi la un fotograf restaurant?


Ține cont de asta în procesul tău decizional:

FOTOGRAFIILE BUNE ADUC MAI MULTE REACȚII PE CANALELE SOCIALE -> REACȚIILE DUC LA INTERACȚIUNEA UTILIZATORILOR -> INTERACȚIUNEA SE POATE CONVERTI ÎN VÂNZĂRI


Un fotograf restaurant îți poate oferi un set de fotografii de mare valoare pe care îl poți folosii pentru conținut pe diferite canale sociale, timp de aproape un an de zile. Cel mai probabil aceste poze îți vor mări vânzările și îți vor forma un public fidel.


Dacă ai nevoie de un fotograf restaurant apelează la noi, îți putem oferi un serviciu complet, de la consultanță și fotografiere, până la editare și promovare.Servicii Foto

Producție Video

Promovare pe Social Media

5 afișare0 comentariu