• Cristina

Promovează-te cu o prezentare video hotel pentru fi mereu fully booked

Administrarea unui hotel în ziua de azi poate fi extrem de dură într-un mediu atât de competitiv. Acesta este motivul pentru care vei dori să profiți la maxim de o prezentare video hotel. La urma urmei, vei avea de jonglat cu multe responsabilități.


Una dintre cele mai importante sarcini pe care trebuie să le îndeplinești este să te asiguri că afacerea ta este capabilă să atragă noi clienți.


Dacă vei face acest lucru îți va oferi posibilitatea de a ajunge la oameni noi, de a-i informa despre hotelul tău minunat și de a închiria mai multe camere.


De ce unitatea ta are nevoie de o prezentare video hotel?


În acest moment, consumatorii stau prost cu răbdarea când vine vorba de text. Sunt prea dornici să se ducă la bun sfârșit. Conținutul textual este încă foarte important în ceea ce privește o strategie de marketing.


Cu toate acestea, este esențial să ne adaptăm la nevoile și preferințele clientului cu instrumente noi disponibile. Acesta este motivul pentru care toate unitățile de cazare au nevoie de o prezentare video hotel bună.


Acest lucru îți va oferi posibilitatea de a-ți prezenta hotelul în avans clientului, deoarece le permite să vadă cum arată și să se bucure de tot ceea ce ai de oferit.


Trebuie să ții cont și de faptul că marea majoritate a concurenților tăi deja folosește o astfel de prezentare video hotel. Dacă nu rămâi la curent, hotelul tău va pierde oportunități din această nouă formă de publicitate.


Ai nevoie să introduci o prezentare video hotel în strategia ta de marketing ca să poți ține pasul și să depășești concurența.
Ce beneficii aduce o prezentare video hotel industriei hoteliere?


Video marketingul ajută cu siguranță industria hotelieră în ansamblu. Oferă industriei capacitatea de a se conecta cu adevărat cu clientul și asta poate face o mare diferență.


A ajunge la un nivel mai personal cu consumatorii este unul dintre cele mai bune moduri de a-ți câștiga încrederea.


Dacă conduci un hotel sau ești responsabil pentru campania de marketing, cu siguranță trebuie să pui o prezentare video hotel să lucreze pentru tine!


Sfat!

După ce obții o prezentare video hotel, asigură-te că o adaugi pe site tău web și că profiți la maximum prin distribuirea acesteia pe platformele sociale.


Conținutul video este tipul de format cel mai preferat, cu o prezență foarte mare în fluxurile utilizatorilor. Spre exemplu Facebook, unde postările video au o acoperire organică cu 135% mai mare decât postările cu poze.


În final tragem concluzia că o prezentare video hotel este fără îndoială unul dintre cele mai bune instrumente pentru a-ți prezenta hotelul online.


Puterea videoclipului este în mod cert foarte atrăgătoare, permițându-le hotelierilor să își promoveze locul mult mai eficient decât o pot descrie cuvintele.


Dacă ai nevoie de o prezentare video hotel contactează-ne și echipa noastră te va ajuta să arăți hotelul tău frumos tuturor!


Producție Video

Servicii Foto

Promovare pe Social Media

16 afișare0 comentariu