• Cristina

Accelerează vânzările cu o prezentare video pentru produse

Pentru ce poate fi folositoare o prezentare video pentru produse te întrebi?

Ai avut vreodată nevoie să prezinți și să explici beneficiile produsului tău pentru o audiență, dar nu aveai videoclipul potrivit pentru a face acest lucru?


Știai că acest format de conținut e cel mai popular și că are cea mai mare rată de conversie?


Aceste tipuri de videoclipuri arată cum funcționează produsul și de ce este soluția perfectă pentru problemele clientului tău!

A-m să-ți povestesc puțin despre această cale de promovare începând cu baza.


Ce este o prezentare video pentru produse?


Aceste tipuri de videoclipuri sunt special concepute pentru a demonstra beneficiile unui produs.


Va arăta, desigur, fiecare caracteristică relevantă a articolului, dar se va concentra și asupra modului în care produsul ușurează punctele de durere ale publicului țintă.


Când utilizezi o prezentare video pentru produse, acesta are puterea de a crea un impact mare asupra potențialului tău client, crescând ratele de conversie ca nimic altceva!


De fapt, 73% dintre clienții care urmăresc acest tip de videoclip ajung să facă o achiziție reală.


Beneficiile aduse de o prezentare video pentru produse pentru afacerea ta


Oamenilor le place să încerce înainte de a cumpăra!

Uneori (de cele mai multe ori defapt) acest lucru nu este posibil. Din acest motiv publicul se bazează atât de mult pe o prezentare video pentru produse.


Crește încrederea mărcii (și a produsului!): 58% dintre clienți consideră că brandurile o prezentare video pentru produse pot fi de încredere. Folosește acest lucru în avantajul tău!


Educă-ți publicul: uneori, viitorii clienți nu sunt pe deplin conștienți de modul în care un anumit produs îi poate îmbunătăți viața. Această prezentare video pentru produse va arăta publicului tău cum funcționează produsul și cum rezolvă problemele specifice.


Economisește timp prețios: când ai un videoclip care explică concret care sunt avantajele produsului tău într-un mod atât de captivant pentru publicul tău, ți-ai făcut o mare economie de timp.


Crește conversiile: deoarece o prezentare video pentru produse oferă potențialilor tăi clienți sentimentul că încearcă produsul înainte de cumpărare, le vei oferi stimulentul potrivit de care au nevoie… astfel crește foarte mult rata de conversie.


O prezentare video pentru produse funcționează incredibil de bine la sfârșitul călătoriei clientului tău, în etapa decizională. Acestea sunt videoclipuri special concepute pentru a „închide afacerea”!


În concluzie o prezentare video pentru produse este excelentă pentru a face cunoscute utilizatorilor online informații despre produsul tău: caracteristici principale, întrebuințări, calitate, etc.

De aceea funcționează atât de bine în etapa decizională a cumpărătorului.


Vibeup România va avea grijă de întregul proces de producție, de la scenariu la editare. Îți promit că nu vei regreta când vei vedea ce impact drastic are asupra ratelor tale de conversie o prezentare video pentru produse.


Dacă ești în căutarea unui astfel de serviciu dă-ne un semn, povestește-ne despre produsul tău și hai să-l arătăm tuturor!


Producție Video Servicii Foto Web Design

13 afișare0 comentariu