• Edy

Principalele motive pentru care ar trebui să investești într-o prezentare video restaurant

Ideea de a crea videoclipuri pentru a comercializa afacerea ta este de ceva vreme. Ceea ce s-a schimbat este importanța încorporării videoclipurilor în strategia ta de promovare și pe ce platforme le distribui.


O prezentare video restaurant este utilă pentru a-ți promova restaurantul și serviciile, pentru a ajunge la o audiență largă și pentru a stimula implicarea pe canalele de social media. Este, de asemenea, un mod rentabil de a ajunge la clienți și de a rămâne în fața concurenților.


Dacă crezi că o prezentare video restaurant nu este potrivită pentru localul tău, studiile arată că ar trebui să te gândești din nou.- 76% dintre adulții chestionați spun că au făcut o achiziție după ce au vizionat o prezentare video restaurant


- Milenarii (18-34 de ani) sunt cel mai probabil să răspundă favorabil la video marketing, 85% dintre ei spunând că au făcut o achiziție după vizionarea unui astfel de videoclip


- 56% dintre milenari numesc video-ul ca fiind cel mai captivant tip de conținut disponibil pe web astăzi


- 50% dintre adulții chestionați consideră că videoclipurile sunt mai captivante decât alte forme de conținut


Încă nu ești convins de beneficiile oferite de o prezentare video restaurant?

Hai să discutăm de ce și cum restaurantul, brutăria, cafeneaua ta ar trebui să folosească o prezentare în avantajul său.


Ce poți evidenția într-o prezentare video restaurant pentru a câștiga noi clienți?


Restaurantele sunt pline de povești pe care clienții abia așteaptă să le descopere. Iată subiecte interesante ce pot fi prezentate în videoclipurile tale, de la preparate din meniu până la local și personal.


1. Meniul


Mulți clienți se uită la meniu înainte de a se îndrepta către restaurantul tău pentru a mânca - asta dacă le place ceea ce văd.


Poți să le pui la dispoziție printr-o prezentare video restaurant elemente din meniu pentru a apela puternic la simțurile clienților și a influența deciziile acestora.


2. Locația și dispunerea restaurantului


Puțini oaspeți cunosc povestea locației și dispunerii restaurantului tău. Cu o prezentare video restaurant îi poți face pe utilizatori să se simtă încântați să experimenteze atmosfera de prima dată.


Într-o prezentare video restaurant poți prezenta istoria zonei în care este localul, interiorul locației, terasa, poți anunța evenimente, viitoare renovări și deschidere de noi locații.


3. Personalul tău


Vizionând o prezentare video restaurant, clienții pot afla despre informații despre personal și ce simt aceștia pentru meseria lor.


Dacă angajații tăi sunt mulțumiți și se bucură de locul de muncă și clienții vor avea mai multe șanse să aibă încredere că vor avea o interacțiune pozitivă cu personalul tău.


4. Clienții tăi - Ce este un restaurant fără clienții săi?


Restaurantul tău poate utiliza o prezentare video restaurant pentru a te conecta cu clienții și pentru a crea o impresie de durată prezentând:

  • Recenzii ale clienților despre mesele lor

  • Pasaje cu clienți, feluri de mâncare și băuturi noi

  • Promovarea evenimentelor în restaurant

  • Povestind experiențe memorabile trăite de clienții tăi

De ce să investești într-o prezentare video restaurant?


Există avantaje semnificative pentru localul tău, care au un impact de durată, dacă investești bani și timp într-o prezentare video restaurant.


Prin partajarea regulată a conținutului de calitate, implicarea videoclipurilor în interacția cu publicul tău, vei crea încredere și loialitate.


Iată câteva avantaje dacă incluzi o prezentare video restaurant în strategia ta de promovare:


✔ Conștientizarea brandului


Crești implicarea activă: o treime din toată activitatea consumatorilor pe internet se petrece vizionând videoclipuri.


Este tipul de conținut de care utilizatorii se bucură și urmăresc cel mai mult: chiar și cele mai conservatoare predicții din industrie spun că videoclipul va consuma peste 80% din tot traficul pe internet până la sfârșitul anului 2020


O prezentare video restaurant îmbunătățește prezența online: gestionarea conținutului pe Facebook, Twitter, Youtube, Instagram și mai alte platforme pot poziționa unitatea ta ca un lider pe piață în prezența online


Îți îmbunătățește optimizarea SEO: în general, adăugarea de prezentare video restaurant pe site-ul tău îl poate ajuta din perspectiva SEO.


Acest lucru se datorează faptului că videoclipurile sunt un tip de conținut popular și puternic, pe care motoarele de căutare, precum Google, preferă să le listeze față de un site ce nu conține un videoclip.Ce concluzii tragem?


O prezentare video restaurant este un instrument esențial pentru a stimula implicarea clienților și pentru prezența online.


Fiecare restaurant trebuie să profite de puterea videoclipurilor și să le includă în strategia lor de marketing în 2020.


Ai nevoie de o prezentare video restaurant pentru localul tău? Suntem echipa care te poate ajuta în acest sens.


Ai nevoie de mai multe detalii și o ofertă de preț? Nu trebuie decât să ne contactezi, plăcerea e de partea noastră.Producție video Servicii Foto Optimizare SEO

8 afișare0 comentariu