• Cristina

Promovare video pentru afaceri - 14 beneficii gratis

Trăim în zilele în care nu trebuie să-ți mai pui problema dacă afacerea ta are sau nu nevoie de un videoclip de prezentare.


S-au dus zilele în care se considera un lux să apelezi la producție video pentru afacerea ta, puțini își permiteau sau înțelegeau beneficiile acestui instrument atât de vital astăzi.


Poate consideri că afacerea ta nu are nevoie de promovare video, că e prea costisitor sau pentru că nu-i înțelegi importanța, motiv pentru care vreau să abordez aceste aspecte și am întocmit o listă de beneficii referitor la promovare video pentru a înțelege adevărata valoare a video marketingului.Videoclip de prezentare - audiența adoră să urmărească videoclipuri


Trăim în epoca de aur a videoclipurilor. Dacă faci un sondaj și întrebi oamenii ce preferă între text și videoclipuri, toți ar țipa în gura mare că videoclipurile.


Internetul și avansarea tehnologiilor de comunicare au permis oamenilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde s-ar afla, oricând doresc. Și având în vedere cât de efectiv este un videoclip de prezentare, oamenii au îmbrățișat complet formatul.


De ce să optezi pentru promovare video pentru afacerea ta? Studiile spun că oamenii procesează un videoclip de 60.000 de ori mai repede decât un text.


Promovare video pentru afacerea ta - te ajută să avansezi mai repede în al doilea cel mai mare motor de căutare


Suntem cu toți martori la forța impresionantă pe care Youtube o are, fiind al doilea cel mai mare motor de căutare deoarece oamenii urmăresc tot mai multe videoclipuri.


Un motiv solid pentru care este necesar să apelezi la serviciile de producție video este faptul în ultimi doi ani volumul de căutări de videoclipuri s-a majorat cu peste 70%, fiind cererea foarte mare!Producție video - Videoclipurile sunt bune pentru TOATE motoarele de căutare


În ultimii ani motoarele de căutare s-au concentrat pe îmbunătățirea experiențelor utilizatorilor acestora, oferind rezultate relevante și valoroase.


Acum ia contextul acesta împreună cu interesul din ce în ce mai mare pentru videoclipuri și vei înțelege de ce motoarele de căutare consideră acum videoclipurile drept conținut extrem de valoros.


Acesta este motivul pentru care vei vedea videoclipuri în rezultatele căutării pe Google (Bing și Yahoo).

Acum, cum poți să faci să apară acolo un videoclip de prezentare a companiei tale? Deși motoarele de căutare nu dezvăluie modul în care funcționează algoritmii lor, suntem destul de siguri că videoclipurile adăugate pe site-ul tău te vor ajuta în acest sens.


De fapt, un studiu spune că este de 53 de ori mai probabil ca site-ul tău să apară în topul rezultatelor Google dacă ai un videoclip.

Cum se întâmplă asta? Prin simplul fapt că videoclipurile cresc timpul mediu de vizită pe website și este un factor important de clasare pentru motoarele de căutare.


Promovarea video pentru afaceri este deci esențială și pentru optimizare SEO.


Promovare video pentru afaceri - rețelele sociale prosperă prin videoclipuri


Dacă oamenii iubesc videoclipurile, atunci videoclipurile sunt ceea ce ar trebui să le oferi, mai ales acolo unde sunt oamenii: pe rețelele de socializare!


Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin - toate acele rețele de socializare au văzut boom-ul video din ultimii ani și le-au integrat în experiența lor de utilizator.


Există o statistică cheie aici: 76% dintre utilizatorii rețelei sociale spun că au partajat un videoclip amuzant.


Ceea ce ar trebui să te preocupe pe tine este să apelezi la un serviciu de producție video pentru a crea ceva cel puțin captivant pe care oamenii îl vor împărtăși cu prietenii și familia lor indiferent dacă sunt sau nu interesați de produsul/serviciul oferit de tine.


Acest potențial de partajare îți multiplică vizibilitatea și te poate ajuta să ajungi la publicul pe care îl cauți mult mai ușor.
promovare video afaceri

Videoclip de prezentare - utilizatorii pe dispozitive mobile aleg întotdeauna videoclipurile


Fiecare pauză din rutina lor zilnică poate fi completată cu un smartphone sau o tabletă, motiv pentru care oamenii folosesc aceste dispozitive ori de câte ori au șansa. Și ce urmăresc ei? Ai ghicit, videoclipuri!!


Videoclipurile de prezentare calitative și de divertisment pentru afaceri sunt perfecte pentru acele mici pauze și tot mai de apreciat de mulți oameni.


Așadar dacă apelezi la promovare video pentru afacerea ta vei avea material video la care acești oameni apelează mereu atunci când se plictisesc.

Producție video - un videoclip este un conținut care continuă să ofere


Vezi tu poți fi tentant ca după ce ai finalizat realizarea unui videoclip să zici gata asta a fost. Însă nu, cu acel videoclip poți face multe alte lucruri:


  • Poți crea GIF-uri din videoclip

  • Îl poți scurta pentru a-l folosi pe diferite canale sociale

  • După ceva timp îl poți reînnoi cu câteva editări video pentru a-i da un aer fresh, gata de folosit din nou


Pe scurt partea pozitivă este că, nu numai că funcționează luni întregi, dar poate fi transformat și în altceva care poate funcționa perfect în alte canale.


Videoclip de prezentare - serviciile și produsele sunt cel mai bine prezentate prin intermediul videoclipurilor


Îți ziceam mai devreme că oamenii preferă videoclipul decât textul.


Te surprinde faptul că 98% dintre utilizatori au vizionat un videoclip pentru a se informa despre un produs/serviciu?


Procentajul acesta îți arată clar faptul că oamenii caută un videoclip înainte de a face o achiziție.


Oamenii apelează la un videoclip de prezentare pentru că acestea ilustrează conceptul în câteva minute, fie că îi arată cum funcționează un produs sau un serviciu.


Combină această abordare directă și simplă cu faptul că creierul procesează videoclipuri mai rapid și vei vedea de ce produsele și serviciile strălucesc cu adevărat prin intermediul videoclipurilor.


Promovarea video - îți recuperezi investiția înzecit


52% dintre proprietari care apelează la servicii de producție video pentru promovarea afacerii spun că își recuperează investiția imediat și că a meritat efortul.


Deși la început va trebui să pui niște bani serioși, vei vedea că îi vei recupera în câteva luni și vei simți beneficiile din plin, mult timp.


Videoclip de prezentare - îți stimulează conversiile și achizițiile


Atunci când compari un site web care nu folosește video cu unul care face acest lucru, site-ul fără acesta are o rată medie de conversie de 2,9%.


Site-ul care utilizează videoclipuri prezintă o diferență impresionantă - rata medie de conversie este de 4,8%.


Trebuie să ții și de faptul că 64% dintre persoanele care cumpără online spun că au făcut-o după ce au vizionat un videoclip despre produs/serviciu, 40% dintre utilizatorii de dispozitive mobile spunând același lucru.Promovare video - Anunțurile video plătite sunt cele mai eficiente

Știați că rata medie de click pentru anunțurile video este de aproximativ 1,84%?

Nu îți spune nimic asta? Află atunci că acesta este cel bun procent obținut de orice format digital!!productie videoVideo de prezentare - îți oferă informații valoroase despre audiența ta


Printre vastele date pe care le poți obține din videoclipuri, sunt cele mai de bază lucruri (cum ar fi vârsta și sexul), dar există și indicatori excelenți, cum ar fi modul în care oamenii au reacționat la videoclipurile tale, unde au mers după vizionare, și multe altele.

Utilizarea acestor date este o necesitate pentru orice afacere modernă, deoarece oferă o privire în mintea consumatorului, cum nu îți poate oferi niciun alt conținut.


Producție video - utilizatorii de dispozitive mobile aleg întotdeauna clipuri video


Știi ce fac oamenii cu dispozitivele mobile în momentele libere, nu? Vizionează clipuri video!


Într-o tendință în creștere, 33% dintre proprietarii de tablete declară că urmăresc aproximativ o oră de video în fiecare zi, în timp ce 28% dintre utilizatorii de telefoane inteligente declară că urmăresc cel puțin un videoclip pe zi.


Videoclip de prezentare - marketingul prin email are și el de câștigat de pe urma unui videoclip


Marketingul prin e-mail este încă una dintre cele mai bune modalități de a-ți comercializa produsele. Poți să o faci și mai bună cu clipuri video!


Puterea videoclipurilor pentru afaceri este atât de mare încât clipurile video menționate în titlu nu doar că îți deschid emailurile trimise – îți și ridică rata de click.


Deoarece nu poți încorpora clipul video în e-mail, va trebui să pui o miniatură a videoclipului (thumbnail). Cu acea miniatură a videoclipului poți face minuni și chiar studiile spun că rata de click se înmulțește cu 2 doar prin includerea unei miniaturi video!Se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte. Într-o secundă de videoclip intră între 30 și 60 de poze. Imaginează-ți câte poze se încadrează într-un videoclip de 60 de secunde!!În concluzie:

De la motive practice (cum ar fi faptul că oamenii iubesc cu adevărat videoclipurile) până la motive financiare (cum ar fi recuperarea investiției înzecit), aceste argumente solide evidențiază puterea remarcabilă a videoclipurilor.


Toate aceste motive justifică de ce toate afacerile (fie ele chiar și la început de drum) pun bani în videoclipuri - pentru că funcționează!


Tu te afli în rândul celor care se bucură de beneficiile aduse de promovarea video? După aceste sondaje și cifre suntem siguri că dacă nu ai apelat până acum, o vei face de acum încolo.


Noi VibeUp România a-m fi încântați să te ajutăm cu tot ce ai nevoie în acest domeniu.


Poți apela cu încredere la serviciile noastre de producție video, editare video, filmări aeriene, video marketing pe canalele sociale media, pe scurt totul necesar de la A la Z pentru ascensiunea afacerii tale!


77 afișare0 comentariu