• Cristina

Realizare videoclip de prezentare pentru afacere - pași și prețuri


Fie că ești la început de drum sau te aflii pe piață de ceva vreme știi că trebuie să te promovezi constant pentru a avea succes.


Probabil că te gândești care e cel mai eficient mod de a face asta și te simți puțin copleșit de amalgamul de opțiuni, astfel că nu știi ce să alegi.

Eu zic așa, în primul rând online, în al doilea rând apelează cu încredere la un videoclip de prezentare.


Trăim în era de glorie a videoclipurilor, motiv pentru care vreau să-ți vorbesc despre pașii necesari și beneficiile serviciului de realizare videoclip de prezentare pentru afacere.


De ce sa apelezi la serviciul de realizare videoclip de prezentare pentru afacere și să nu te bazezi doar pe fotografii și text?


1. Videoclipurile atrag atenția oamenilor: videoclipurile sunt mult mai interactive decât un anunț static cu poze și text.


2. Videoclipurile implică spectatorii: videoclipurile obțin cu 1.200% mai multe share-uri decât textul și imaginile combinate.


3. Videoclipurile aduc mai mult trafic pe site-ul web al afacerii.


4. Videoclipurile sunt memorate mai repede iar brandul este reținut mai ușor spre deosebire de text.


5. Videoclipurile ajută la creșterea intenției de cumpărare: 64% dintre clienți au mai multe șanse să cumpere un produs online după ce au vizionat un videoclip despre acesta.


Un alt motiv pentru care ar trebui sa apelezi la o companie de producție video pentru realizare videoclip de prezentare pentru afacere este faptul poate deschide calea către platforme pe internet pe care textul sau fotografiile simple nu le pot atinge. YouTube este un exemplu evident, dar există și altele.Ce implică realizarea unui videoclip de prezentare pentru afaceri?


Procesul de realizare videoclip de prezentare pentru afacere se face în 3 stagii:


  • Realizare videoclip de prezentare pentru afacere - Pre-producție


Procesul de pre-producție servește ca bază pentru proiect. Practic te consulti cu directorul de producție și stabiliți obiectivele, bugetul și publicul țintă. Se face un script, se asigură recuzită și actori dacă proiectul necesită, se stabilește locația și data filmării.


  • Realizare videoclip de prezentare pentru afacere - Producție


În acest stadiu echipa asamblează echipamentul și videoclipul este filmat conform scriptului stabilit.


  • Realizare videoclip de prezentare pentru afacere - Post-producție


Aceasta este faza finală a procesului. Filmările video sunt asamblate de editorul video și editate pentru a asigura că videoclipul transmite mesajul potrivit și are un impact emoțional asupra publicului.


De ce să te orientezi și să apelezi la realizare videoclip de prezentare pentru afacere?

  • 68% dintre oameni preferă să învețe despre un produs sau serviciu prin video

  • 65% dintre utilizatori vizitează site-ul companiilor după vizionarea unui videoclip

  • 95% dintr-un mesaj este păstrat atunci când un spectator urmărește un videoclip față de doar 10% când citește text

  • 39% dintre utilizatori apelează la respectiva afacere după ce au vizionat un videoclip.


Cât costă procesul de realizare videoclip de prezentare pentru afacere?


În funcție de preferințele și nevoile tale videoclipul poate fi de scurtă durată (30 secunde - 2 minute) și de lungă durată ( între 3 și 10 minute).


În funcție de elementele necesare procesului de realizare videoclip de prezentare pentru afacere și de durata acestuia prețurile încep de la 200€ și pot ajunge la câteva mii de euro.


Costurile se pot mări cu încă câteva sute de euro dacă ești interesat să angajezi mai mulți videografi sau dorești filmări aeriene cu drona etc..


În concluzie:

Este o investiție bună să apelezi la o companie să te ajute în procesul de realizare al unui videoclip de prezentare pentru afacere.

Costurile pot părea puțin piperate însă rezultatul de durată te va face să înțelegi ca a fost o mișcare inteligentă și rapidă pentru afacerea ta!


Dacă ai nevoie de un videoclip de prezentare pentru afacerea ta, implicit mai multe detalii despre acest serviciu nu ezita să ne contactezi.


Te-ai gândit deja cum va arăta videoclipul de prezentare pentru afacerea ta? Hai să-i dăm viață cu ajutorul serviciilor noastre de producție video.

24 afișare0 comentariu