• Edy

De ce va fi întotdeauna important pentru compania ta să apelezi la o ședință foto de portret?

Acest scenariul în care tu apelezi la o ședință foto de portret îți va vorbi indiferent dacă lucrezi la o companie multinațională sau ai propria afacere!


Logo-ul, brandingul, site-ul web, broșurile și alte aspecte de organizare și promovare le-ai făcut cu brio, ești la cel mai înalt nivel în ceea ce privește brandul și comunicarea, nu?


Ei bine, nu. Te provoc să mergi mai departe pentru că ai uitat să ai grijă de fața mărcii tale și a companiei tale: tu și echipa ta!


Așadar de ce să apelezi la o ședință foto de portret, ce beneficii îți aduce ție și afacerii tale?


1. Ședință foto de portret pentru tine și angajații tăi - pentru că voi sunteți fața mărcii:


Ai o pagină “despre noi” pe site-ul firmei, ai fotografii pe pagina respectivă?


Ai verificat pozele de profil Linkedin ale angajaților tăi? Poza ta de profil pe social media inspiră ceea ce dorești?


Pentru a rezolva aceste aspecte și pentru ca toate să fie în concordanță cu valoarea și energia pe care dorești să le simtă oamenii atunci când dau de afacerea sau proiectul tău îți recomand cu căldură să îți programezi o ședință foto de portret.


2. Ședință foto de portret - cel mai subestimat instrument de putere pentru echipa ta!


Un antreprenor isteț știe că dacă are grijă de angajații săi și aceștia se vor avea grijă de afacerea sa!


Acestea fiind zise să programezi o ședință foto de portret pentru echipa ta și pentru echipa executivă este una din metodele de a împuternici cu adevărat o echipă.


Fotografia de portret profesională îi va face pe cei din urmă să se simtă încrezători și mândri de poziția pe care aceștia o ocupă în compania ta.

Ce trebuie să știi înainte de a merge la o ședință foto de portret pentru a obține acele fotografii de care te vei îndrăgosti?

  • Nu căuta să obții același tip de portret ca și concurenții tăi!

Dacă ți-ai programat o ședință foto de portret asigură-te că fotograful este un profesionist care știe să adapteze fotografierea (locația, luminile, tipul de fundal) în funcție de nevoile tale de comunicare.

  • Pregătește-ți pentru o vestimentație frumoasă și adecvată pentru o ședință foto de portret

Atât tu cât și colegii tăi va trebui să oferiți o atenție specială în ceea ce privește vestimentația în ziua respectivă. Lumina, limbajul corpului și expresia feței sunt aspecte de care fotograful se va ocupa.

  • Maximizează șansele ca tu și echipa ta să arătați bine pe întreaga durată a ședinței și apelează la un makeup artist.

După o zi de muncă puțină pudră poate face minuni chiar și pentru bărbați iar micile retușări pentru doamne le vor face pe acestea să se simtă mai încrezătoare, astfel că pozele vor ieși excelente.

  • O ședință foto de portret și editarea fotografiilor merg mână în mână!

Crede-mă când îți zic că vei dori să apelezi la o un fotograf care oferă și serviciul de editare profesională!


Nimic nu strică mai rău o fotografie decât o cută pe cămașă, o noapte nedormită ce se vede pe ochii tăi sau chiar un semn temporar pe chipul tău sau al unuia dintre colegi.


Toate acestea pot dispărea ca prin minune cu editare foto profesională.


În concluzie imaginile profesionale ale tale și a angajaților tăi sunt partea completă a mărcii tale și cu siguranță nu ar trebui să fie considerate un subiect secundar.


Dacă ai nevoie de fotografii de portret profesionale ne poți contacta pentru a-ți programa o ședință foto de portret la studioul nostru sau la locația afacerii tale, cu

siguranță vei găsi pachetul care ți se potrivește!


Web design Productie video

Videoclip de prezentare pentru afaceri

17 afișare0 comentariu