servicii foto

Servicii Foto

Bucuresti

servicii foto
Fotografie Imobiliare
servicii fotograf

Fotografie Imobiliară

Oferim servicii de fotografie imobiliară de înaltă calitate care face ca cumpărătorii sau chiriașii să-și dorească să locuiască în casele pe care trebuie să le vinzi sau să le închiriezi.

Fiecare filmare este planificată și executată cu atenție, oferind cea mai bună combinație de viteză, calitate și accesibilitate.

Fotografiile sunt livrate după retușare și corectare a culorilor  extensivă și relevantă. 

Fotografie de prezentare afaceri

Lucrând cu persoane fizice, întreprinderi mici și companii mari, creăm imagini contemporane care îi ajută pe clienții noștri cu marketingul lor.

 

Serviciul de fotografie de prezentare afaceri oferă fotografii generice, creative pentru site-ul web ale companiei și platformele sociale. Este soluția profesională de a-ți prezenta afacerea în mediul online și offline.

Fotografie De Prezentare Afaceri
fotograf medical

Fotografie Medicală

Serviciul de fotografie medicală este un serviciu special creat profesioniștilor din domeniul sănătății ce doresc să-și prezinte și promoveze serviciile oferite și locația într-un mod profesional.

Servicul de fotografie medicală prezintă clienților și partenerilor expertiza și serviciile oferite, creând astfel o comunicare clară și rapidă între cele două părți, oferind imagini de calitate cu echipamentul medical, locația, portrete ale medicilor etc.

Fotografie Auto

Serviciul de fotografie auto este dedicat exclusiv pasionaților și afacerilor din domeniul auto ce doresc să aibă un portofoliu profesional. Dacă ai nevoie să atragi atenția asupra mașinii tale, fotografiile profesionale vor face acest lucru. Fie că vrei o simplă amintire sau ai nevoie de material pentru promovare și vânzare, fotografia auto este necesară pentru a evidenția unicitatea fiecărui automobil.

fotograf auto
Fotografie Aeriana

Fotografie Aeriană

Fotografiile aeriene cu drone au creat o serie de posibilități noi pentru multe afaceri și companii.

Dronele oferă noi perspective incredibile atât pentru fotografie cât și pentru filme aeriene. Posibilitatea de a surprinde imagini calitative dintr-o altă perspectivă permite afacerilor să-și diferențieze conținutul față de competitor.

Putem survola deasupra pozițiilor precise pe locație și putem produce imagini uimitoare de înaltă rezoluție.

Aveți nevoie de un videoclip de prezentare pentru un imobil, ansamblu imobiliar, propietate sau afacere​?

Vă putem oferi și acest tip de serviciu!

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de producție video